looking for angels

jag skriver med min syster på msn just nu. hon är tillbaka i spanien igen. jag saknar henne, vi har väl aldrig haft en sån här super bra kontakt men om det har hänt någonting så kan jag alltid prata med henne. jag hoppas verkligen att jag och mamma kan åka ner till henne snart.jag bråkar alltid med min bror, spelar ingen roll vilken dag det är, om det är regn eller solsken, sommar eller vinter, vi bråkar för det mesta. även fast det är skönt att slippa det där bråket så saknar jag honom. när jag tittar på kort från när vi var små så får jag tårar i ögonen, jag saknar oss. när mamma och pappa bråkade så var det alltid vi som höll ihop, vi lekte och hade varandra. vi delade till och med rum för att jag var mörkrädd.en bästa vän, en rolig människa, en mamma har flyttat ifrån mig. jag är tom när jag tänker på allt. jag har nog inte fattat att det här händer på riktigt än. nog för att jag tycker att det här är bland det bästa som har hänt mig så känns det förjävligt i vissa tillfällen. vissa stunder där jag tänker på att jag saknar mamma. sista halvåret har hon och jag också bråkat för mycket, och det mådde ingen bra av så vi bråkade lite till. det är så tyst hemma mot vad det förut brukade vara. det är skönt men det skriker saknad i hela huset. men vi kanske får en bättre relation nu, men fan. det är inte lätt när jag tänker tillbaka på när du och jag bara kunde sätta oss rakt ner på golvet när jag kom hem från skolan och bara snacka massa skit, snacka känslor och prata personer. mamma är den som alltid förstår, mamma är den som känner mig bäst. vi har alltid bott ihop och nu efter 16år så splittras vi. det är blandade känslor, varje dag. ordet saknar dig räcker nog inte. men det blir nog bra såhär, vi fixar det.
jag älskar dig
I was yours to hold.
skilletCARE


det här är jag och jag bjuder på mig själv.

det börjar bli en standard att göra mycket ensam. visst gjorde jag mycket på egen hand förut också, men det här är inte samma sak. tur som jag har så sover jag nästan aldrig själv ändå, för min älskade kille sover ju med mig.


igår var jag och handlade också, det var nästan otroligt att det kunde sluta på den summan som det faktiskt gjorde. jag tyckte inte att jag fyllde upp mycket i kylskåpet men i kundvagnen så såg det ut som jag skulle resa bort i nåra veckor.. efter handlingen så åkte jag hem, packade in lite grejer och gjorde klart lite hemma, dammsög en repa. sen träffade jag emm som jag bjöd på frukt och mascarpone, efter det tittade vi in massa bloggar och fick oss ett gott skratt här och var. sen vart det moppen hem till henne, ut med akiris och sen åkte jag hem.


efter att ha käkat en god frukost nu så funtar jag på att gå ut och gå en sväng.
så jag tror jag lättar på hullet och gör det.Read Me.

förresten så har jag varken bredband eller boxer hemma. så jag brukar låna ner farmor och farfars bärbara och sitta på den ibland. precis som jag gör nu, och därför så om ni tycker att uppdateringarna är för dåliga så kan det bero på att min egna dator inte har något att koppla upp sig på. men det är påväg för min snälla pappa har beställt det, plus lite annat gott.

därför så passar jag på att uppdatera lite extra nu.Photo by http://snaadrsn.blogg.se

share a different heartbeat

igår vart det helg och det var välbehövt. idag ska jag träffa en saknad brud och sen borde jag handla också. har inget hemma, bregott smör och bacon typ. jag skulle inte klara mig utan bregott smör och min hårda mackisar. to die for


ikväll ryktas det om filmkväll hemma hos cilia pärlund med gänget. kan det bli en kväll utan alkohol? det lutar åt det. så bara mys med andra ord. det kan behövas det med.


börjar att få ordning här hemma också, nog för att det är mycket som fattas eller inte riktigt är som det ska så börjar det se ut som ett hem i alla fall. mitt hem


idag fick jag besök av små älsklingar


Me and the Shadow.

 
 
här ute hos mamma behöver man inte känna sig
ensam i alla fall. skuggan som en utav de 4 kissarna
heter är helt underbar & hon är som en skugga.

får hon eller Iza ungar ska jag fan ha en!

röttStand Up Comedy was in town today

imorse vid 9 fick vi besök av forever young gänget. i början verkade det ganska töntigt, jag tänkte faktiskt "Ska jag sitta här och göra vad??" men jag misstog mig.

Det var grymt, att man kan vara så ung och våga så mycket, att gå upp på scen och dra ett skämt i förväntan på att ens publik ska tycka det är roligt är något som skulle göra mig nervös. Men killarna lyckades, de skämtade om de mest alldagliga ungdomslivet allt från sex och samlevnad till alkohol, förhållanden, tv/dator spel, att aldrig lyssna på mamma samt kvinnan. Jag skrattade, och dagen fick en bra start.Johan, Hannes, Göran
Foto från http://www.foreveryoungcomedy.se

kunskap är makt

klockan är mycket, men så är det när man är med sanna. man är så otroligt social och pratsam. men nu ska vi gå i säng och imorgon är det ettornas dag i gymnasiet, vilket betyder att det inte är några lektioner. sen är det fredag och helg, det ska bli härligt. inte för att jag klagar på mitt schema dock men lite ledighet sitter ju aldrig fel.

idag har jag också sagt till mig själv att det är sista slarvkäks-dagen. borde ruska igång mina muskler som legat i vila i många månader, för många. ett par kilo neråt skulle ju inte skada, men jag hatar att inte finna någon motivation till det vilket resulterar i att det förblir vila. men förändring är bra men svårt
[v]
du gör mig glad och jag behöver dig.
jag saknar dig, kom hem

kom sist & gjorde klart först..

  

wierdo pic btw.

skolan är skitkul, rent utsagt. och jag tror aldrig att jag har haft såhär kul i skolan. enda sen förra tisdagen då det hela satte igång, så har jag och sanna haft kul. jävligt kul. jag har aldrig i hela mitt liv haft den inställningen som jag har till skolan som jag har nu, jag ser liksom fram till att åka till skolan när jag ska gå och lägga mig kvällen innan. börjat snacka med lite fler klasskamrater också vilket gör hela vistelsen där extra rolig och trevlig.

fick hem soffa och tvbord idag också, ska gå ner och börja fixa med alla kläder in i garderoberna för nu ligger allt mest inslängt i en stor hög. pappa ringde igår och berättade massa roligheter också, jag vart så glad!

sanna det är fortfarande 2-1 ;-) jag kommer att vinna. nanana 
vi har så jäävla roligt, hela tiden.  

i would break

barnvakt åt världens bästa brorsor idag. är stolt att jag är eran storasyster. fanny var med och gjorde sällskap efter att småttingarna hade knoppat och sedan vart det 2315 bussen hem. är trött som få, men tankarna och känslorna håller mig vaken. mycket som kretsar däruppe i huvudet just nu, stora förändringar för Johanna 16år. plus att jag är själv, det suger. hatar att sova själv.

imorgon har jag sovmorgon, börjar klockan 1250. ska prata med idrottslärarna och sedan klassråd och runt 1520 så slutar jag. jag vet, det är härliga tider det.

jag älskar min klasskamrat.
& jag börjar att digga min klass mer och mer.barnvakt med fanny


the collection

som sagt så var det tomt när jag kom hem efter att ha vart i staden idag. det är lite av mammas saker kvar men ändå så tomt och tyst, inget skrik inget tjat. peace in tha house tonight. jag fick i alla fall med mig vita handdukar, muggar, diskborste, gardiner samt gardinstång, lampa, ramar, ett nytt objektiv och en trådlös kontroll till kameran hem. jag diggar't


ett stort tack till farmor och farfar för att ni var så underbara och hjälpte mig med så mycket idag. på tisdag kommer pappa med tv, åh jag tycker den är så fin! sen soffa också, det kommer att bli så fint. imorgon är det skola också, jag gillar det med.   
 
 
 


 


runaway with me to another place..

nyligen blivit serverad macka och te uppe hos farmor och sitter just nu och nöter bärbara datorn.

vi ska straxt åka iväg till ikea och inhandla lite grejer, javisst idag kommer flyttbilen och morsan flyttar ut på landet och jag bor kvar. just därför är det mycket tomma ytor hemma hos mig nu, och det kommer vara ännu tommare ikväll. ibörjan var jag skeptisk mot allt, att det kommer gå åt fanders, men med pappas positiva tänkande och en farmor och farfar som stöttar en till 110, så tror jag att det här kommer lösa sig riktigt bra och dels så kommer jag att vara nöjd över mitt hem samt inredning. och jag har så mycket ideer som jag ska se till bli verklighet! byta till större rum, fixa ett rum till datorn, samt ett rum för foto osv. men just nu är allt långt ifrån klart.

ihelgen har jag och pontus spenderat nätterna inne på götgatan 3 i uppsala. igår hade också jag och emil grillkväll, vråååålgott, skulle aldrig klara mig utan mat. både mentalt och fysiskt. logiskt johanna, logiskt.

& skolan går galant. jag visste att det mörka snart skulle vända till det ljusa, nu känns allt bra.

   

heartbeat


friday, i'm in love.
datorkunskap

sitter på datorkunskapen med klassen. dagen har vart rolig, och vi har lärt känna varandra lite bättre tack vare engelskan. men nu ska vi väl göra något kul i guess. efter skolan blir det stan och köpa lite skolgrejer, måste ha en väska också eftersom att jag bär runt på alla skolarbeten och allt som hör där till hela dagarna. 

quick update. 

it's dark around me.

morsning korsning.


två dagar är nu avklarade på guc och jag tycker att guc verkar vara en bra skola i sig, den har kreativitet och mycket av mina intressen, vilket gör det väldigt roligt. men idag började vi gå efter schema, har haft mediaproduktion och datorkunskap. på mediaproduktionen så fick vi sitta vid varsina datorer och fick reda på att följande onsdagar så blir det till att designa sitt egna kollegieblock och ta vilken bild vi vill att trycka på en varsin musmatta. vi befann oss på tryckavdelningen idag och det kanske inte verkar vara något direkt framtidsjobb, men dock en väldigt givande och rolig hobby då ideerna flödar på en när man står där. på datorkunskapen fick vi också sluta två timmar tidigare eftersom det krånglade med inloggningsuppgifterna för några. 

fördomar finns det många och jag tror att många också har det,  det finns tillfällen då det kommer till pass att man bara tänker på det utan att känna personen ifråga. men på guc finns det verkligen alla sorter av människor. bra eller dåligt? fråga inte mig jag har bara varit där i två dagar.. men som sagt, roligt med nya ansikten måste jag säga.

det är krash-down här hemma i örsundsbro för mig just nu. därför så blir mina besök framför datorn bara kortare och kortare för att jag inte hittar någon inspiration till att skriva och visa upp bilder här. dels så har jag inte tagit några nya bilder, men ack så snygga foton jag har framkallat däremot, med vit ram och allt. dom är skitsnygga och jag kan inte sluta titta på dem.


old me.
godkväll Sverige.

 

you never have a second chance to make a first impression.

idag har jag besökt frissan. jag gjorde lite mer ljust och lite neutrala färger vilket resulterar i att det är diskret. vi vart kvar på sockra ett par timmar, fanny stackarn fick vänta en massa timmar på mig. men sen gottgjorde jag henne med lite burger king. det gjorde både mig och henne lite piggare.

när jag sedan kom hem packade jag för att vänta på att pappa skulle komma ut och hämta upp mig och sin golfbag. javisst, här stannar jag i ett par dagar. oroligt hemma i örsundsbro just nu även fast jag längtar lite hem, eller så längtar jag bara efter människorna där kom jag på, jo så är det nog. saknar min älskade grabb.

jag har i alla fall fått många "lycka till" sms idag av vänner, kan ni tänka er att imorgon slutar sommarlovet och verkligheten tar fart igen! det ska bli roligt, verkligen. imorgon hade jag tänkt att framkalla lite kort också, det kommer bli så bra och fint. då har jag alla jag tycker om i bara en hand på samma gång, det kan inte bli bättre.

tomorrow belongs to us sanna.
moonshine


under the knife

jag har tappat tiden tror jag. det har gått så fort och jag kan knappt förstå att jag börjar ny skola på tisdag. men det är ju inte direkt samma känsla man har i kroppen nu som efter varje sommarlov man var tvungen att gå tillbaka till örsundsbroskolan. den här är friare och bättre.
visitors


några av alla headers
stop running back to old times


the real thing

idag fyller min farmor gamla år, det bär därför av till skokloster idag med la familia. och som ni ser vad klockan är så förstår jag inte hur jag kommer orka, jag somnade för kanske 2 timmar sedan. efter det gick jag upp tillsammans med min grabb och käkade en macka med honom, och nu har han dragit och jobbat. jag funderar på om jag ska försöka somna till Leon. think so

igår var jag och cilia i staden uppsala, vi tittade i affärer, tog kort och käkade god mat. sedan träffade jag fanny en snabbis också, det var en härlig dag.

 
 

Cecilia Närlund it is.


gårdagens nyheter

igår när jag och cillen var i enköping och fikade så råkade jag höra när en rätt så sliskig gubbe satt och fikade med en annan gubbe och de satt och pratade jobb och ledigheter.

den sliskiga gubben var något av en fashion-gubbe och han berättade att nu var det milano veckan och att han snart skulle åka ner dit sedan vidare till paris modeveckan och sedan var han ledig i 4 månader. Även fast han var sliskig och såg ut som en sådan som ligger med modeller än att vara där och titta på mode, så skulle jag vilja vara honom. eller låter 4 månaders semester fel?


don't forget to remember

jag och cilia drog och besökte sveriges närmaste stad idag, vi fikade och tittade lite på slutrean. jag hittade lite grejjer och slog till på några kap. efter det vart det dubbelsolning och sedan bussen hem. en heldag med en vän på stan är väl inget man tackar nej till, nope jag uppskattade det med glädje. jag diggar bruden 

    

- - -

efter att ha värmt upp dagen med cilia ett tag så bar det av till stan med henne och fanny, de köpte cheese och jag milkshake. mötte upp en sliten emelie som traskat omkring i lera hela helgen. vi satte oss på ågrillen köpte kaffe och glass. jag ville ha en choklad kulglass men de hade bara med smak av chili. okej jag testar väl den tänkte jag för så farligt kan det ju inte vara, javisst johanna köpte och säljaren sa att hon tyckte den var god. okej då kan man ju undra vad hon tycker är äckligt egentligen för äckligare glass får man fan leta efter.

efter en chill stund vid ån så drog vi oss mot bussen, jag och cilia spårade, vi drog upp ett internskämt från förmiddagen och drog ut på det tills vi insåg att vi hade spårat en aning för mycket. men vafan gör det, hellre det än att vara stel som en pinne. fanny, emelie känner ni igen er? haha. L to the O to the V to the E

 


Big Bertha aka Ida
every photo has a story
i never knew that everything was falling apart

det är redan torsdag och på dagarna klassar jag mig själv som otroligt lat och ensam. jag ligger och sover till lunch om inte längre, jag ligger hellre och tittar på serier än att göra något annat. men om vi inte ska klanka ner på mig för mycket så kan man ju säga att vad ska jag göra då ingen är hemma och kan vara social med mig. nej just det. sen har jag ju faktiskt sommarlov.

mamma och jag hämtade upp lise påvägen hem från uppsala idag, hann även säga hej till michelle också, saknar henne.. och för er som undrar så är lise mammas bästa vän och den kvinnan är helt underbar. nu ska vi äta mat och jag tog precis slut på ord. fan vad jag är tråkig

jag vill vara han som försvann
Circles and trianglesstraight chick

idag har jag och emelie bakat scones som back in the days, och det vart precis lika gott då som nu. och lika proppmätt att man bara vill spy efteråt.  efter att ha färgat damens hår gick jag med raska steg hem i det deprimerande vädret.

hoppade in i duschen, fönade håret och begav mig sedan till bussen för att sedan gå till pappa för käk osv. så här sitter jag, i centrala uppsala mitt i natten och har ganska tråkigt om jag ska vara ärlig. antingen är alla borta eller så jobbar de, javisst lämna mig bara gör det jag klarar mig ju helt ensam. ensam stark var det någon som sa?

Le och hela världen ler med dig - Gråt och du får gråta ensam.


the night seems to fade..i often miss this little girl,
whose dreams had no barriers..
who believed in a world,
where anything is possible
with a heart that was full and unbroken

Fairytale of New York

det är kallt och klockan är rätt mycket, men vad gör det när man har ledigt egentligen..

jag och emelie har tittat på P.S I love you, eller det kanske var mer jag som tittade för hon somnade nästan direkt. filmen tyckte jag var bra, den får en att fundera över livets viktiga saker. och det som kanske gjorde hela filmen var att en av de första låtarna i filmen är en låt som jag letat efter i flera år, men ännu inte funnit men som jag tillslut fann idag. den väcker ett starkt minne från när jag var en jätteliten flicka och pappa spelade den låten för mig. åh, att en låt kan göra en på så glatt humör alltså, vad vore människan utan musik?

lördag, söndag inkl. måndag har jag befunnit mig på filmstaden samt spegeln en gång, jag har hunnit gått igenom lite av sommarens utbud  av filmer. arkiv x, batman och mamma mia. men nu får det vara nog, nästa bio besök får vänta ett slag.

jag har också missbrukat max ett x antal gånger den senaste veckan, jag vill inte ens tänka på hur mycket jag har lagt ner på orginal och friskoburgare! men med närmare eftertanke så var det värt varenda öre..

schnygga btw.

dragon gate, älvkarleby
- - -


this is a fact

You'll fight with your best friend, You'll blame your new love for the things an old one did, You'll cry because time is passing too fast and you'll loose someone you love.

So take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt. Because every sixty seconds upset, is a minute of happiness you'll never get back.


There's secrets in this life that I can't hideSomething inside me tells me this is real
I took a walk around the world


RSS 2.0