jag tar en dagens

into the school 29/2

frida (tror jag) - vart kommer indianerna ifrån? 
lollo -  de kommer från usa
carro - men kommer inte de från amerika?

xD

voices cryin' out

and people were saying that its just not gonna work

and my feelings they did hurt


i told you what i've been through, hate it or love it
379430-519

noises and kisses

ibland är livet så jävla simpelt.
& ibland är det raka  motsatsen..

jag är så jävla lat så nu blir det film , söööft.
ps. pappa är snäll ds.
379430-516

379430-515

the original

när någon frågar mig kan jag inte svara ärligt.
maybe i just pretend..

379430-513


little death

heje. drog hem tidigare idag pga. att jag inte orkade titta klart på handbollsfinalen, ska fråga brorsan hur det gick istället. var för övrigt i enköping med fanny och de som vart över från handbollen idag, på badhuset. simmade i kläder, gick fan bra - musklerna kanske inte har lagt av helt ändå. haha! efter det passade jag och fanny på att sola lite, sen bar det av hemåt. hade lunch sen en rätt så okej engelska lektion med 8 elever på och sen drog jag hem som sagt.

igår sa olle till mig att det bara var 3 veckor kvar till påsklov, lite skönt eller?! och om 2 veckor ska jag vara vakt åt Buster mihi! nej nu ska jag flytta azz1 från datorn, mamma kommer snart hem med hamburgare. fast jag är fan inte sugen. seeeeeeee yaaaaaaaaa!


379430-499
idag hade jag kul med kameran och vatten :) för mer bilder check BDB.
379430-498

Is it time to set you free?

379430-496
we give it a try, but maybe for too long.

kan komma att vara en av de vackraste killarna som finns

image495

Media Markt, Göteborg


En pappa och hans dotter är på jakt efter ny bärbar dator till dottern och pratar med en säljare.
Pappan: Är den här bra?
Säljaren: Det är en lite enklare dator som är mycket prisvärd, den lämpar sig kanske inte för tyngre saker som videoredigering men fungerar utmärkt till mail, surf och så vidare.
Dottern: Kan man välja en egen bakgrundsbild?

tjuvlyssnat.se


kan man sakna något som man aldrig haft,

379430-491

i see no changes ..

klockan är mycket men tankarna håller mig vaken.
om livet ändå vore så enkelt och simpelt, men det
är det inte. ibland finns det gröna ängar och ibland
svackor som är så svarta och djupa att man inte vet
om man vill fortsätta andas.

men det kommer alltid en ny dag, och hur det ser ut
vet ingen. det finns vänner som gör vägen lättare att
gå, vissa som är så fyllda av bra energi och glädje
att man vill små springa och aldrig sluta le.

mamma och jag hade ett sånt här mysigt snack ikväll
när jag kom innanför dörren runt halv tolv. hon är den
enda som verkligen förstår sig på mig. och det är väl
inte direkt så chockerande då vi är av samma kött
och blod och är tjejer. jag är så glad att jag har en så
bra relation med mamma, hon är min mamma och
min bästa vän,  som aldrig skulle svika mig och en
sån som jag kan prata med allt om utan att
det väntar konsekvenser till det. hon är så jävla bra.


imorgon ska jag till frissan och klippa bort mitt rasta
hår ;) får väl se hur det kommer att sluta.
the music keep me alive, i looooove it! it rocks.
sleep time now.

379430-490

i surrender

hellre få bra vänner än många dåliga.

379430-489

photos, some old as hell

379430-481379430-480379430-479379430-476379430-475379430-473379430-472379430-488379430-487379430-486379430-485379430-484379430-483379430-482379430-478

everyone i know goes away in the end

379430-469

and you could have it all,

my empire of dirt,

I will let you down,

I will make you hurt,


you can look inside you

hallooo. har lunchrast nu och väntar på att emelie ska höra av sig så att jag kan träffa upp den bruttan tills 2 ungefär, ingen idrott för mig idag med andra ord. pallante

idag fick vi för engångsskull fräsch mat i skolan, var riktigt gott iaf så nu ska jag ta i så jag kan rulla upp för backarna till emelie.

mamma kommer hem idag, sen måste jag plugga lite. men det är ju inte så jag, så jag tänkte att jag ska tänka som jag alltid brukar göra, att jag gör det sen.

hellre öltunna än sexpack? ;)
 image468

long time no see


Propped up by lies and promises.

kvällen har vart hel skööön. men nu är det dags att sova,
går tillbaka till vardagen imorgon. gnatt!

379430-467

I thought I knew what love was.

heje. har skrivit klart min so-uppgift om första världskriget nu och har även hunnit med lite annat. som att träffa den underbara människan fanny, var inte igår direkt och är skönt att bara vara med henne.  sen har jag även hunnit med lite ps som du kanske ser. lyssnar på skön musik också, säger bara det - utan musik skulle livet vara så otroligt tråkigt!

imorgon kommer mamma hem också, var ju mer än en vecka sedan man såg den damen så ska bli roligt att träffa henne och snacka lite skit med henne om veckan som har gått, najs najs. har ont i foten också för er som ville veta också, vickar nog för mycket på den. som ett tix sen jag var liten, måste sluta med det annars kommer jag ju inte ha någon fot kvar, och hur roligt skulle livet vara med en fot? Inte min grej att vara enfoting.

snart kommer väl emil förbi också, najs najs. det är uppehåll i prison break också, inte bra inte bra. hur ska jag klara mig utan wentan! jag antar att jag måste dock..

PUSS.

379430-458379430-460

enjoy the silence

godmorgon. har precis käkat tacos som jag gjorde iordning
för en stund sedan. har fortfarande mitt so arbete kvar som ska
skrivas in på datorn. så måste se till att hinna det idag.

life was so easy back in the days


379430-455

wings wont take me

ge mig nån dag, så ska ni se att jag är på fötter igen med både bloggandet och bilder, osv ..

379430-454

det som hände i lofsdalen har aldrig hänt

gissa vem som är hemma :D

when i'm gone

vaknade typ sju, duschade nog den kallaste duschen på länge.. brrrrrr brrrrrrrr typpp!

nu ska jag fixa lite till här hemma sen bär det av, fast det finns ett dilemma. Undra om emelies och min packning kommer gå in i bilen? ska prov packa snart, och jag har en känsla av att det kommer gååå åt fanders!

vi hörs om en veckan då ;D kiiiissszzz

379430-453

det går inte att leva ett liv i det förflutna ..

har precis svept ett glas cola, kände att jag behövde det. dricker i snitt aldrig cola längre. guess it's good. iallafall så har jag inget att göra, har packat klart allt och det känns mest som att jag fördriver tiden nu. och tänkte att eftersom jag åker bort i en vecka så kan jag ju passa på att vara lite extra aktiv idag eftersom att jag inte uppdaterar på hela veckan förmodligen.

vid 8 imorgon bär det av, den efterlängtade resan uppemot kallare grader och en meter hög snö. som jag sa förut, visst ska det bli en otrolig känsla att komma bort härifrån ett tag, men som sagt så finns det ju alltid människor som man längtar hem till.

sitter just nu och lyssnar på en skönlåt, tankarna flyger iväg och kvar blir min köttmassa till kropp.


låtar, long time no see typ ;

Homeless - Ooh girl
ett starkt minne från 6-7an när jag och fanny var som mest, satt i mitt gamla rum och sjöng med till den här låten och levde livet, tog det som det kom och bara var allmänt glada. saknar nog den tiden mest i hela världen faktiskt.

Christian Walz - Wonderchild
också ett minne från min och fannys gamla tid. (jofa) alla nätter och dagar som vi lyssnade på den här alltså. så jävla oslagbart!

Ana Johnsson - We Are
haha en gammal jävla låt alltså,  när jag lyssnar den dyker det upp minnen från den tiden då jag umgicks jätte mycket med anna janson och jocke brolin.

Jamelia - Numb (Linkin Park Cover. Radio 1 Live Lounge)
får en varm känsla i hela kroppen när jag lyssnar på den här, påminner mig om när jag och sanna var vänner och jag skickade den här till henne. mycket känsla i den här, för mig iallafall.

Billie Myers - Kiss The Rain
den här låten kan få mig att grina om jag tänker i rätt tankebanor. ganska känsligt men ändå, pappa kanske var lite rund om fötterna men han ringde mig när han var i gävle, han och david. fick prata med båda, och glömmer inte pappas ord som fortfarande ekar i huvudet - samt davids "du vet inte hur mycket din pappa älskar dig". Pappa och jag är ganska lika, egentligen för lika. vi visar ofta våra känslor via låtar som vi skickar till varandra. eftersom vi båda är stora musikfans.

Blondie - Maria / Mange Smith ft. Petter - Giftig
emil hann bara bränna dessa 2 låtar då hans släktning körde runt oss i bilen efter hamnfestivalen 2007, men jag vill lova att de var ett härligt flow i hela bilen och alla vi som satt där bara rörde och flummade runt till låtarna. spelade luft gitarr och trummor sjöng nog ganska falsk. men var ett roligt minne med roliga människor och iofs så var vi väl inte så nyktra, men ändå.

Zyc0rE - Ett avskedsbrev />Emelies och min låt från våren 07, nötte den här ganska så bra och under lång tid. det du sa gjorde väl så att jag ännu mer ville lyssna på den. men det behöver inte nämnas, för det är annorlunda nu. det är ett nytt år och en ny tid.

Ken Ring - Prinsessa
det här var väl inte riktigt fannys och min låt, men det vart väl det efter mammas behandlingsbarn hade vart här, fanny och jag vart som besatt av han, haha "jocke med de fina ögonen?" han var så snäll. det var sommar då tror jag och jag satt i bak och mamma och han ifram, och då satt han och lyssnade på den här. det är väl inte direkt en asbra låt, men det finns minnen i allt - bra som dåligt.

Akon - Sorry blame it on me
det här är faktiskt en låt som påminner mig om första gången jag hörde den, jag och ola var ute och promenderad förbi salneckeslott och då spelade han upp den här för mig. sen äre lite emelie i den här låten också, för det var hon som förklarade varför han sjunger som han gör i den. mihi

Morgan Heritage - tell me how come / Ken Ring - 2000-talet
är starka sommar låtar för mig och emelie, när vi låg och solade lyssnade vi på dessa, när vi var ute och gick våra otroligt långa promenader, yeh you name it.. <3

Tiger Lou - Oh Horatio
är ett minne från linda janssons 17års fest då jag vaknade upp till den här låten hemma hos pontus. så varje gång jag hör den här vill jag att det ska vara varmt ute och att fåglarna ska kvittra, ååh vill ha sommar!

Avril Lavigne - When you're gone
pappa ville att jag skulle lyssna på den här när vi var påväg till thailand i somras, för han berättade att han tänkte på mig när han hörde på den. och jag kan säga att hans mp3 spelade den på repeat nästan hela tiden.

CK - på rosa moln
en väldigt gammal låt, men påminner mig om andreas eftersom att vi var ganska mycket hos dem för 2 år sedan ungefär. och sen var det han som skickade den här till mig, hemma hos fanny tror jag att jag var. och jag kan säga att jag och fanny satt och lyssnade och sjöng med till den här låten skapligt länge efter det. haha nej men det var riktigt roligt, vi camade och sen så sov vi alla 3 uppe hos farmor och farfar på sista april. vilka minnen alltså

Ison & Fille - Flashbacks
denna låt satt och jag ritade till när jag var i idre förra året, tänkte på personer som jag inte hade någon kontakt med då, mådde väl inte det bästa heller. men idag betyder den mycket just för att det är ett minne, och för att jag har hittat ny vänskap med gamla vänner.


379430-449

we can just pretend

379430-452

every good gold digger

godmorgon. har käkat en smarrig frulle idag och borde nog sätta igång att packa nu. men som alltid så panik packar jag alltid i sista minuten, men det funkar ju för mig iaf? vill se klart the green mile också, kanske kan göra det ikväll tillsammans med emelie brorsan och tacos! yeah

små uppdaterar lite under dagen.. 

379430-451 

i couldn't care less

379430-450

ganska ovärt men ändå

hej! imorse gick jag upp vid halv 8 ungefär, höjde musiken lite och gjorde i ordning en smarrig frulle. brukar egentligen inte käka frukost men igår var mamma och jag förbi maxi med farmor och farfar så då vart det handla av vill jag lova, massa gott. sen bar det av till skolan, träffade upp fanny och kan väl erkänna att vi var skolkers imorse i nån timme. satt och snackade istället om allt och inget, gillart stenhårt!

sen när jag drog tillbaka så gjorde jag klart alla mina saker, lämnat in allt och det känns kanoners! nu sista lektionen som det är ungefär 20-25 minuter kvar på så har jag bara suttit här och häckat vid en dator, det har vart helt tomt och helt tyst här i alfa, kan bero på att de flesta ville höja sitt betyg i no. men det ska jag göra efter lovet, eller försöka ta mig upp en nivå iaf.

grymt skönt med lov iaf, eller ja om några futtiga minuter.. hoppas alla får ett skönt lov :)

idag bjuder jag på en sån här gammal bild, mihi :]
image448

snow

godmorgon där. tiden har gått riktigt snabbt den senaste tiden, en vecka känns ibland som en dag. iallafall så har jag lov om ungefär 6 timmar, och det betyder ju fjällen för min och emelies del. ska bli skönt att komma bort härifrån ett tag. men som alltid så finns det ju personer&saker som man kommer sakna..

idag ska jag lämna in idrotts pm;et (tack olis!) sen så bild uppgiften ska också in, so;n skulle också inte egentligen men fick göra den under lovet så ska se till att göra det också. tror det kommer bli ganska lätt.

älska mitt nya tangentbord, skulle kunna sitta och trycka på det i evigheter. so damn nice!


ps. jag har huvudvärk ds.


379430-446

jag hade tråkigt och fixade till en bild på photoDj på mobilen ;D mhii

:D

379430-445
världens bästa alla hjärtans dag present fick jag väl ändå utav pontus <3

Bengelska är B.

10 favoriter:
Färg:
Vitt är fresh
Mat: Mammas
Band: Rise Against
Film: The green mile
Bok: Gynning
Sport: hm
Årstid: vår/sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: daim
Tid på dygnet: tidigmorgon eller sen kväll

9 för tillfället:
Humör: strålar
Smak: saft
Kläder: blåjeans och en vit/färg t-shirt
Bakgrund: skolans dator så ..
Nagellack: genomskinligt
Tid: 12.30
Omgivning: folk som spelar kort och tjoar
Irritationsobjekt: pontus som slår i bordet

8 första: (från när man var liten)
Bästa vän: michelle
Screen name: På internet ? kajjan_92
Husdjur: hund
Piercing: öra
Förälskelse: robin & andreas
Musik: aqua
Bil: så old är jag väl ändå inte
Kyss: johan tror jag fan ;0

7 senaste:
Cigarett
: Jupp
Mat: bulle
Dryck: äppel jucie
Biltur: förrgår med papi
Kyss: igår
Spelad låt: hoffmaestro - young dad
TV-program: long time ago, tittar nästan aldrig

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nope
Brutit mot lagen: jies
Blivit arresterad: nope
Badat naken: japp
Varit med på TV: japp
Kysst någon du inte känner: jupp

5 nej tack:
Kläder: mycket krimskrams
Mat: surströming
Musik: kent
Dryck: fanta, sprite zero
Personlighetsdrag: de som tar för mycket onödig energi från en

4 saker:
Du gjorde igår kväll: bjöd emelie på middag
Du kan höra just nu: cissi
Du inte kan leva utan: mamma
Du gör när du har tråkigt: datorn
3 personer:
Du kan berätta allt för: mamma
Du tycker om: emelie
Du inte gillar: hm

2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: att få ett bra och lyckligt liv

make you smile

kul med idrottslektion det första man har! yippie typ
nej men klev upp för inte så länge sen och är klar nu,
fattar inte men så äre.

alla hjärtans dag idag då..
take care, kyss!


379430-444

when i see you standing there,..

hallååå. har precis kommit ur badet och funtar på att sätta på en film som jag inte orkade titta klart på igår. dagen har vart suverän, haft en sån soft dag alltså. men har dock hunnit klart mycket, och so arbetet är ju inte alls tungt, tror jag kommer klara mig finfint med den nya uppgiften jag fick idag. satt iaf på en svenska lektion och solade med carro johan och adam. vi satt och pratade om mycket, tex. brännskador, kirurgi, självmord och vad allt det innebär och metoder, the green mile, tråkiga svenska böcker, diskuterade också om att lönen borde höjas för lärare och sen hur några utav våra lärare inte är bra..

sen så fick man ju fin besök i mitten på dagen också, fantastico!

bjöd emelie på en alla hjärtans dag middag idag också, så himla fin den tjejen är alltså! fick ju jätte gulliga chokladkakor utav henne igår mihi.

haha mamma kom precis hem från en tripp från sarajevo med sina pinglor. jag kan säga att även om min mamma var nära på att dö där nere i backen så kan jag säga att jag hade AS GARVAT om jag hade vart där, iaf som det låter när hon berättade hur hon plöjde och stupade framåt i backen när hon vart "påkörd" av en annan, det är nästan än EX D gubbe på det alltså! men stackars mamma har ju faktiskt blåmärken på kroppen och stukade nog tummen.. hm :/ men hon kom iaf hem med massor av godis, så jag får se till att bränna skapligt uppe i fjällen!


vi vet att alla hjärtans dag är imorgon, men emelie är dålig på att hålla sig förstår ni ;L
godnatt <3

379430-443

- - -

379430-442

/ no you hang up /

sitter i IT med pontus och timmy carro och lollo. vi har suttit och tittat igenom uglypeople.com och sen jobbat lite iaf. värt, man kan säga att efter den här dagen har jag haft närmare 3timmar med bara eget arbete, eller nästan 4 tom. men måste fan lära mig utnyttja tiden, så ska se om jag lyckas bättre med nya tag snaaart! nu ska jag fortsätta sjunga vidare på bob dylans låt, like a rolling stone!

379430-441


kulsprutan

379430-440

379430-439

changes

morn morn, nu ska jag snart iväg på en teknik lektion och bygga robotar med cillen ;-}

379430-431


det eviga pb tittandet

379430-436

jag sa ju att jag alltid skulle följa det. men visst har det spårat..
& fan för er som säger att wentan är bög, jag vill inte höra!

hardcore superstar

haaallu. ändå sen jag kom hem efter en ganska så okej skoldag så har jag faktiskt pluggat.
det händer ytterst sällan, men tog mig tid och gjorde klart konsthistorian + ritade/målade bilderna. sen så skrev jag även om svenskan. det enda som är kvar nu är det tunga so arbetet om första världskriget och mindmap om det. sen är det ju faktiskt lite no på det också.. men sen är det ju lov iaf, och då drar jag och emelie upp till lofsdalen eller hur det stavas. ska bli askalas!

straxt ska jag kila ut till emii och få en present - jag älskar dig!
 hare gött! i april blir det nog omval för mig ändå..

379430-432

we dont celebrate sundays!

379430-434379430-433

NU BLIR HAN KORV!

image430
Svinet som Jamison Stone lyckades döda vägde 480 kilo.
"Jag var lite rädd och upphetsad", säger pojken.

i brist på text och bilder, lägger jag ut den här på blogg också :)

hellre ökänd än okänd

Everybody asked how you got a girl like that

But you should've known that nothing lasts forever..


i love it loud

spammmmmmmmm*

the walls between you & i

379430-429
<3

-.-.-.-.-.-.-.-.-

379430-428

over my head

jag har problem med att somna.
tankarna snurrar för mycket ikväll,

snälla befria mig.

sry

You can put the blame on me
Said you can put the blame on me

the older i get

379430-427379430-426

syskon ffs x)

379430-425

LONG TIME NO SEE

379430-413

to the magic night

kom precis hem till papi så sitter i mitt rum här, ganska stökigt för att alla barnleksaker osv dumpas av här. eftersom jag aldrig är här.. lite tragiskt faktiskt men trivs man inte så är det så. nu kom mina brorsor och jossan innanför dörren och de har väl ändå köpt bullar till mig, så blir nog fika ungefär nu :) har även fixat till mig en ny datormus. eftersom att min är allmänt mongolajd!

senare blir det nog emil och plugga lite på mitt musikprov som jag visst hade på tisdag? palla't

"du kan om du vill, men du är bara så jävla slö.."


379430-411
 

same story

goddag. sitter just nu på pappas kontor, är väldigt freesh nu förtiden när de har målat och fått massa med nya saker som den här datorn som jag sitter vid nu :) . snäll som han är kom han ut till örsa och hämtade upp mig för att jag kände att jag 'pallade inte trycket' så en repa på götgatan3 slår nästan aldrig fel i sånna lägen.. mår iofs bättre än väntat idag så jag ska egentligen inte klaga.

gårdagen var väl en kategori försig. hade väl för stora förväntningar och då blir det ju oftast sämre, men det var schysst utav malin att ställa upp med platser osv. men det vart en tidig kväll för mig, på busshållsplatsen kom en stört skön 30åring som vi tog in till vårt lilla crew, jag linda cissi och sara. höll ihop hela kvällen, helt fantastico!

fan va jag är trött. och hungrig.. måste säga till pappa att han ska få bjuda mig på en bit mat. tjoflöjt bitches

image407
jag vill ha värme och se lite annat. bjussa på en tripp mot varmare grader..
image408


i need ya i gotta see ya


& vem gör inte det?

jag kom precis in efter att ha vart ute och träffat linda en snabbis. ska nog hoppa ner i karet fyllt med varmt vatten om ett tag också och bara vänta in lugnet, kan behövas om man ska härja ikväll. emelie blev 18 år idag, så såå mycket grattis till dig tjejen! nu får du ju äntligen köpa folköl på ica : )

<3


pullin me in

379430-406
jag och cilia har påbörjat ett robotprojekt i tekniken. ganska tufft

379430-405

379430-404
jag och grandpäronen åkte in till stan igår för att hitta ett nytt skrivbord till
mig. vi var på jysk, men pallade inte läget så jag satte mig i en skönsoffa..

379430-403
jag har vart snäll den här veckan mot alla födelsedagsbarn, ritade den här
teckningen till fanny för att hon fyllde år, sen ritade jag en till olle också : )

last of the wilds

jag har precis byggt ihop en låda eller vad man ska kalla det till mitt nya skrivbord som farfar kommer med om ett tag. freeeeeeeeeeeesht!

sen måste jag fixa designen här inne, på min blogg..

godmorgon i huset

(johan)na x2 at the IT. we're the shit

snart blir det käk, sen kanske man får besök på lunchen, sen ska jag hem, sen ska jag till ikea tror jag, sen ska jag träffa cissi, sen ska jag härja, sen ska jag sova.

379430-376379430-376379430-376


something

vad har hänt med designen?
ingen jävla aning. men fixart när jag orkar. 
det är ju helg om ett tag, så tänkte att jag
tar det då.. händer i helgen då mates?
själv blir det nytt skrivbord och partyparty.

cyaaa!
grattis olle idag!
grattis fanny om en kvart!
grattis emelie i övermorgon!


only

godmorgon. ska dra mig mot skolan för att ha ett 3 timmars långt nationellt prov i svenska. erkänn att ni är avensjuka?

379430-383

comzi

sitter i IT, bettisch ska skriva frånvaro blaska på mig och några till för att vi ockuperade datorerna mitt framför ögona på hennes lektion som man bara inte pallar. det här är typ bettan : "what's your name?" "how old are you?" "are you hungry?" ... *suck*

är väl lunch om en kvart iaf, om jag inte drar tidigare. känns ju rätt ovärt att sitta här och häcka om man ändå inte gör någonting. sen kan man ju säga att b-engelska är ganska B! finns inte direkt så mycket att arbeta med.

schilliwippen

image381

åhw.

image380
minne

image382
minne

it's over

379430-377

 " det är mycket just nu, fingrarna räcker inte till.. "

rockstar

två bilder från igår, när vi var som mest på topp! cilia aka. livsnjutarn på den
här bilden. nej men hon försöker locka på en hund som inte kommer.

379430-379379430-378

ibland går livet en annan väg

379430-366

quit

jag har precis ätit och här sitter jag. vid skolans dator, lyssnar på ett evigt pingpongande som aldrig verkar ta slut. idag iallafall så har vi haft ett nationellt prov, i svenska. det gick bra, men tiden räckte inte helt till tyvärr. så får tänka på det tills på torsdag då vi ska ha ett till.

igår var en underlig dag, jag var på världens jävla sämsta humör och jag kände att jag åker nog med mamma iallafall in till uppsala, för just då ville jag bara bort. vi åkte med farmor och lotta in till uppsala, jag var så oerhört irriterad på allt och alla, till och med mamma.. hon fick ta mycket onödig skit även fast vi aldrig hann bli osams. hon bjöd mig på en fräsch sallad på cupidos och efter det gick vi till sävja bussen för att åka ut till vilan, till morfar och hämta hans bil. jag och mamma hade roligt som fan, både på bussen och vägen till morfars hus. vi klättrade över ett staket som det vart mycket internisar av sedan och lite snuskiga ord.

efter det bar det av till gränby, jag la bekännelser för mamma om olika affärer, jag kände mitt godis sug, jag la kommentarer om typ allt och alla som jag såg, och mamma höll minen bara för att jag inte skulle bli ännu argare än vad jag redan var. vi gick in på ica, och hon köpte en semla och jag fick godis. efter det gick vi inte direkt till bilen utan satte oss på en bänk inne på gränby, vi satt och snackade allmänt fjoll och tog lite kort och vart nog ganska uttittade.

påpekade mammas semla om att det var riktigt mycket grädde på, då sa hon att hon redan visste det och jag tittade ner i min godispåse, när jag sedan drog upp anisktet tryckte mamma upp all grädde rakt i mitt ansikte. fyfan va chockad jag vart, men hon gjorde mig ändå på mycket bättre humör. för innan hade hon sagt till mig att, det är nog bäst att du inte träffar någon ikväll för dina ord och ditt humör är inte att leka med just nu.. men vad har man inte mammor till om de inte ska finnas där för en? även fast jag stör mig som fan på henne ibland, så är hon ändå min mamma. min älskling och den som alltid kommer finnas där för att göra allt för mig. du vet att jag älskar dig mamma

379430-364


...

jag gjorde det igen.

she is everything

image363

jag sitter i skolan just nu. har haft en vanlig slapp dag, känns faktiskt
som att mina slappa dagar börjar ta över mer och mer.. men ändå
så hänger jag med. gör det jag måste och so on.

var nyss och lämnade in mitt gymnasieval till ylva, känslorna kring
det är lite ostyrda. har ingen jävla aning egentligen om vad jag vill gå.
såå, det blir som det blir. fick också reda på att jag var den enda i
hela alfa som inte lämnat in pappret så att det är bekräftat att jag valt osv.
känns ju bra? men nu är det gjort iallafall och jag kan pusta ut. även
fast jag inte hade någon stor lust att lämna in skiten. visst skulle det
väl vara roligt att få byta tillvaro och träffa nya människor, underbart.
men skulle ju inte sitta fel att strosa omkring här på örsa skolan ett
tag till faktiskt.

men måste iväg härifrån snart alltså, pratade med pappa
om att det kanske blir thailand resa på påsklovet, så hoppas på det.
annars blir det väl i sommar, men ändå. det är låångt dit..
sen så bestämde vi att åka bort någonstans med michelle och lize också.
det skulle verkligen vara så jävla roligt, för hade skit kul när jag var hos
dem i lördags. sen snart är det ju sportlov också, fjällen nästa!

satu rådde mig precis till att jobba matte, kanske borde tänka på refrängen
och faktiskt jobba med det jag har lite svårt med. men just nu är jag lite
upp och ner, vet varken in eller ut. livet gör som det vill och jag följer med utan
att ens tänka tanken på att göra motstånd. men som alltid, det löser sig ..

little bit of life

379430-360

jag är galen

dizc0

godmorgon och allt. sitter hemma hos linda just nu och bara chillar, fett som fan! sen märkte jag att jag har blöta strumpor nu, ack ack hur ska jag klara att vandra hem i dessa, plus att om man tittar ut är det värsta snön som seglar ner från himlen. nu passar det att komma va? efter jul och nyår då jävlar kan man titta fram. svikarN

ikväll är jag inte på hemma plan. see ya later aligator


FIREFLY

379430-359

You my friend

You're a lot like them

But I cut your line,,


iiii

379430-358 
like the angel you are, you laugh
creating a lightness in my chest,

late

jag sitter i ithörnan med me myself & i just nu, har egentligen svenska lektion med bettisch men efter min redovisning tillsammans med några klassmates om koalabjörnar och dess brunstighet kände jag att jag inte pallade mer. så jag drog in här knappade in min kod och titta här sitter jag!

idag har det var väldigt slappt i skolan om jag ska säga vad jag tycker, det var okej mat, kartprovet tyckte jag gick bra och sen har jag väl inte haft så mycket mer att jobba med. thom kom ner på lunchen och snackade lite gamla minnen och allt möjligt tillsammans med mig najs najs, long time no see!

och om mindre än 20min är det helg för min del. känns nästan som att jag redan har helg, så vad gör jag här? vettefan..

ha en trevlig helg! pussis

image357
pappa när ska vi åka?

enter enter enter

jag saknar så himla mycket just nu..

off plane

lycka
glädje
varmt
kärlek
vackert
ömt
sött

älskling, är ditt hjärta gjort av snö?


379430-356