jag har något på G

Idag har jag städat, träffat Carroklajn och suttit på youtube och kollat igenom klipp på bl.a Katrin Zytomierska, när hon dissar Blondinbella, Linda Rosing osv. Riktigt roligt faktiskt och skönt med människor som kan stå för vad de säger och har båda fötterna på jorden. Så tummen upp för det.

I alla fall så idag blir det in till Uppsala. Mamma har bokat bord åt mig och Pontus på hennes resturang Basilico och sen får vi se hur kvällen slutar. Nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma. Vi hörsFlis


you bleed just to know your alive


love me good

Jag sitter hemma och diggar till promoe. yo yo. Dagen har vart grym, uppskattat n ä s t a n allt. Gav även en tanke till de som inte har det som jag har, vänner som lever med mig och gör den mörka vägen ljus, en familj som gör allt för en och allt annat som bara gör förgyller ens vardag. Till alla som har det, ta vara på det! Man vet inte vad man har förrens man förlorat det.Här är en bild jag tog i veckan med fjärren..

time travellin


A W A Y

Won't you please take me far away?

you know I love this part


Skapligt uttråkad. 


Talking about you
schake it like you would make it


Idag känns det ju värt att ta sig upp när man var tröttast i världshistorien, 
för att åka till skolan, lektionen börjar tolv och vi får gå om ett tag..

Men jag har ett par människor som väntar på mig nere på stan så jag lider ej.
På återseende folket. 

People can keep talking

Dagen kunde inte börjat bättre, att få veta resultatet på matteprovet vi hade innan lovet! Yihaaa, säger jag bara. Red som på en våg idag efter det. Jag har också vart och kollat på min kusin när hon hade ridlektion. Kände att jag saknade ridningen när jag stod där bredvid och bara tittade på, var riktigt länge sen jag satt på en hästrygg, som förr var som en vardag kan man säga.

Men nu mina damer och herrar ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och titta på tv. Imorgon är det en lektion och sen får man skjuts hem, vilket flyt. Yes I have. Vi hörs.M-E-L-TFinding Forever

R A N D O M

Ännu en dag har hunnit ikapp mig och idag är det inte så jobbigt att ta sig upp och åka iväg till skolan, det är få lektioner och eftersom att gårdagen vart en så lyckad kväll så sitter det i än i dag. Jag sitter och funderar på hur jag ska skriva varför jag inte skriver så mycket längre, men det är för att jag tänker på mycket och vet inte riktigt hur jag skulle kunna göra bra texter av det. Ibland tröttnar jag på att bara skriva om min dag, jag tycker egentligen inte det är så viktigt och speciellt inte nu när jag tappat lusten lite. Däremot flöder min kreativitet för bilderna nu. Det pulserar ideér i huvudet på mig i stort sätt hela dagarna..


" Jag vill inte tala men jag låter mina bilder göra det istället.."this time.

I just say,  Carpe Diem..

måndagsbarn

Nothing means more to me then what we share, No one in this whole world can ever compare

into twilight


I can only be me


dedicate my love


raped by shadows


HOPP & SJÄL

- - -
young guns


world hold on
februari of snowensam är stark..

Jag saknar mig själv när jag vågade skriva långa texter, om allt jag kände, om allt jag tyckte eller bara en novell jag hade ett ämne för. Funderade på det idag. Vart allt det hade tagit vägen, och jag tror att det handlar om att våga och inte. Speciellt beroende på hur djup man vill att texten ska vara eller hur den bemöts av en annan individ. När lärarna i grundskolan rättade mina texter så fick jag sällan dåliga betyg, men fick dock oftast en påminning om att jag skriver för mycket, jag kan dra ut på det eller lägga till för många meningar fast det egentligen bara kunde vart simpelt.

Men nu blir det fjällen och jag har några dagar här framöver som jag bara ska ta det lugnt på och ha kul. Jag finns på mobilen, vi hörs när jag kommer hem om inte min bror har med sig trådlösa bredbandet. Ha det!M:bilder


Tiiiso och jag

1. Vinterkort taget när jag var i skolan. 2. Mamma, när jag var på besök hemma hos henne.

Fika med mamma på gränby idag efter frissan.

misery


kaos i entrén

Gårdagen var riktigt rolig faktiskt, vi körde massa lekar och jag skratta som fan. Men det spårade ut lite på slutet så jag och fanny drog oss ungefär vid tolv. Idag ska jag till frissan, så jag åker väl om ett tag sedan ska jag hem och packa det sista inför morgondagen. Hörs sen.


Första bilden lyckades jag fånga en snöflinga ;-]

for you,


where did our love go?

Jag kunde inte sova imorse heller.. Jag vakna runt åtta och klarvaken. Men största delen av dagen har jag suttit vid datorn och som ni kanske ser så haglar det crack-bilder. Jag testar lite nya ideer förstår ni. Men snart kommer emelie och sen ska jag börja göra mig i ordning för att sedan gå till carro och spendera resten av den 15 februari där tillsammans med vänner och massa gott. Så, Vi kanske ses i vinternatten..you had it all, now you lost it


I get my back into my living


I cought fire


explosion


true colours

tänk att jag har så fina vänner. jag är så bortskämd och så förbannat stolt.
idag har jag även laddat ner massa musik till ipoden för att ha något att lyssna på upp till fjällen.
hittade många grymma låtar, så imorgon kommer jag vara i lagom festform tills man drar sig till C.


LOVE LIFE AND LAUGH


we go where we like, we got over time

I have a dream
på jakt efter ruset.
hum hum

Mitt lov har precis börjat och jag kan inte sova då jag egentligen borde ta ut min sovmorgon som jag längtat efter. Men så blev det inte nej.. Jag som aldrig blir sjuk heller har gått och fått halsont och förkyldning. Men jag överlever.

Veckan har vart hur härlig som helst. Har haft att göra hela tiden. Sen träffat många vänner, käkat supergod middag hos caroline tillsammans med fanny, planerat, vart på promenader and so on. Men idag är det lördag, alla hjärtans dag, kanske ska träffa fanny lite senare och sen pussa lite extra på pontis. Måste börja packa idag också, då mycket utav min packning åker upp mot kallare grader redan imorgon.

Imorgon hänger jag hos carro då kvällen består av att träffa människor och ha trevligt. På måndag bär det av till frisören som jag inte besökt sen begynningens tider typ. Tisdag, ja då åker vi..Såhär betedde sig Flisan åt när vi var gäster hos pappa..you left life behind..
this is for us.


Det här skickade Fanny till mig imorse, haha, my little hometown girlie.

Connected to the end, love the time we spend. You're my fucking friend!


warwickDet finns ingen bättre spegel än en god vän.

billy talent

Sovmorgon, en lektion och en frivillig. Jag tycker att jag har fått kontroll på allt nu. Jag har en sak till nu att göra, en argumentation som det är deadline för på fredag. Men vet ni, det är en baggis. Sista dagen innan lovet är det också prov, tunga matten spökar igen. Eftersom att jag försöker, så består den frivilliga lektionen idag utav just matte. Så jag kan inte göra annat än att prestera mitt bästa.

Helgen är väl ganska bokad tror jag.. Och på tisdag drar jag, pontus och ena sidan av familjen upp till Vemdalen. Yihaa
zzuuuup??
<3


För dryga året sedan skrev Fanny något i mitt block..
Min ögonsten..

all i wanna do is..


somliga säger..

Senaste dagarna har varit helt underbara, och jag vet att jag sagt det förr men jag säger det igen, jag älskar livet. Nu är det tre dagar kvar i skolan, imorgon har jag dessutom sovmorgon. Sen mina vänner är det lov. Ljuvliga lov! Imorgon blir det nog biomys med mamma.

vinterland.
one time for my warriors.Lucky number seven..

DangerRoss


Vi planerar ett radioprogram, jag är programledare, matilda är sidekick och lollo är ljutekniker. Vi funderar på vad det ska handla om. Hittills har vi kommit på att det ska handla om musik. Vårat program ska hålla på i tjugo minuter och varje person ska ha en varsin låt med, längre än så har vi inte riktigt kommit. Vi vart nyss intervjuade om sex och dess gränser också. Det var ganska roligt. Nu surfar vi efter något unikt namn också. Nu hittade vi några, de är inte fina i kanten..

happy birthdayGrattis min fina vän!

j a g ä l s k a r d i g

shadows

<font size=


"

Att vara stark är inte att aldrig falla. Att alltid veta, eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta. Att hoppa högst, eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst. Att alltid komma längst, eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att leva livet som det är. Att gå igenom svåra perioder, kunna
acceptera det. Att falla tillbotten, slå sig hårt men att alltid komma upp igen..

ave


you hear LOX in your ear

Fanny kom över igår och vi kikade lite på film, sedan gick vi upp och sa hej då till Cissi tillsammans med Carro. Cissipissi åker till Thailand ikväll den lilla räkan. Så efter vi hade kramat om henne så drog vi hem till Carro och jag och snorpan vart kvar där till runt fyra ungefär, har inte vart uppe så länge på evigheter känns det som eftersom jag fått en annan dygnsrythm nu, så vi var riktigt trötta när vi kom hem. Men skönt med sovmorgon kan jag ju säga. Nu ska jag göra något vettigt, hm.. kolla på film kanske..

Ikväll blir det Emil. Får väl se vad vi drar på för äventyr.
Love johanna..

En sann vän är en sällsynt fågel.

I need you around.


...


drawings


New found glory


maybe I can fool myself.


Du döljer en sanning.

"Det var det. Det stora från förr har nu minskat. Engång fanns det en tillit, en famn att gråta ut mot, en väg som man slapp vandra ensam på. Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär, känt att jag måste hitta mig själv. Man kan inte suga på det lilla som finns kvar. Nu tar jag steget ur vår sista dans."

Yesbox.


This is what I call life.En bild som Emelie har tagit på mig för något år sedan.
Vi lullade runt, gick på långpromenader och diggade skön musik mitt i natten.
 Saknar varenda minut.

OBS! Gamla bilder.


C-I-T-Y-H-I-G-H


fire and ice


Photoshopbilder..

lyrics.


22 22


Somewhere weakness is our strength

Ni kan ta mig iväg...

Ikväll är jag nostalgisk utav mig. Jag får en konstig känsla i hela kroppen när jag lyssnar på någon låt som påminner mig om det förflutna. Som när jag och min tvillingsjäl satt och dunkade The Homeless och våran egna låt hette You got a friend in me. Den stod för oss. Vilket den fortfarande gör, eftersom att du är den bästa vän jag någonsin haft och den bästa jag någonsin kommer att ha.

Jag lyssnar på låtar som påminner mig om pappa. Det finns en Rod Stewart låt som heter Forever Young, där en fras lyder såhär "I'm right behind you, win or lose".. Så säger alltid pappa, att han är bakom mig även om jag har rätt eller fel, förlorar eller vinner. Jag är glad att jag har en så positiv förebild i mitt liv.

Om jag inte sagt det förr så säger jag det igen, musiken är oändlig, vi har det i blodet. Vi rör oss i takt till den, vissa lever för den andra dör med den, den tröstar när du är ledsen, den underhåller när du är glad.

Det är kärlek.Abstract Photography


bryggan, BBQ, sommarMissin' and longin' for it..

overcome

..15 dagar..

Someday

Jag har precis käkat lite frullebulle, och om en stund ska jag dra mig emot bussen för att sedan gå en lång dag, fööör lång.. Helgen kunde inte slutat bättre än vad den gjorde, i love life. Nu ska jag fixa lite och gosa lite med min fina pojke innan jag drar. Kiss Kiss

Ps. Tack för en underbar helg Pappa.Wiik slott.

I skydd av mörkret.

Efter en lugn helg hemma hos papio så är jag hemma i örsan. Jag har precis ätit hos farmor och farfar och är proppmätt. Så, om det här lilla gullet skulle ta och röra på hullet kanske, ska nämligen styra stegen emot Fanny.
Senare borde jag plugga tills radio och tv imorgon. Sen är jag sugen på att skriva något, längre, än en vanlig vardaglig text. Så vi får se vad som händer.

L-A-T-E-R

Vi hörs när jag är på hemmaplan igen.FISHMATE


Det här är fisken Jossan fick utav mig och pontus i födelsedagspresent!

RSS 2.0