Break a changeI love you like no other


life is disconnecting meThe most important thing..

free world

Carry on smiling, and the world will smile with you..

talking about a revolutionJag avslutar kvällen med en bild som jag tog när jag och farmor var i Stockholm innan jul. Jag tror inte jag kan beskriva hur han gjorde dessa målningar, men det var väldigt speciellt och unikt. Väldigt fränt också. Snart är det lov också och i helgen blir det fest, feta fekkeeen. Haha. Nu ska jag sova, Ciao..

everybody got a tellIt's like learning to fly, or falling in love. You believe, and you doubt. You're confused, and got it all figured out. Everything that you always wished for, could be yours, should be yours, would be yours...

RADIOHEAD

Dagen har gått fort, nog för att jag gick upp sent men klockan har ju även flyttats fram en timme så kan ju vara därför tiden sprang iväg. Men idag har jag hängt med farmor och farfar i stan, jag köpte lite nya blommor och kollade ut någon hylla som jag kan ha för att lägga alla kamera-stuffs, papper och målningstillbehör. Hittade dock ingen bra men skam den som ger sig, så inviga nya ikea blir det sen.

Ikväll hann jag även med att träffa Sara, vi satt ute och prata hur länge som helst och tillslut vart det kallt, riktigt kallt så vi avrundade och jag gick hem och käka mackor. Så snart blir det duschen och sen sängen. Pyssfor those who can't let go..


One step at the time.

Var alltid den du är. I vind är en flintskalle bättre än en peruk.

2 stycke bilder


Losing you

Dagen har vart bra. Gick upp tidigt och det kändes att man hinner med så mycket mera då. Idag var första gången på länge som jag kom hem med lite kassar från stan. Kändes välbehövt. Bra där Johanna! Har även pluggat lite men mer behövs..

Tack matihoe för namnet på bandet som spelar "Robinson låten".
Losing you - Dead by April. Där vart kvällen räddad. PussIllustration


ProgramrebellerIgår efter skolan bar det av hem till pappa och company. För lite bus med bröderna och god mat. Jag skjutsade sedan mig själv och pappa ut till Örsundsbro och tog det lugnt resten av kvällen.

Livet rullar på även fast det finns vissa grejer som kan göra mig orolig och få mig att vilja strunta i. Men det är väl mer än självklart att man inte kan göra det, så det är bara att kämpa vidare.. Keep smilin' Keep shinin'

like you dont know.

I close my eyes, Only for a moment and the moment's gone. All my dreams, pass before my eyes of curiosity. Dust in the wind, all they are is dust in the wind.

En vacker värld


Det kommer att gynna dig..They say things happens for a reason..

I have never felt so alone..


I-valen är gjorda nu och det vart ganska bra tillslut efter lite om och men. Slutar snart också. Dagen är min, vinna eller förlora. Bra där, hade pappa sagt.

jkey


haters


Vår stund på jorden..Veckan började bra. På svenskan tittade vi på Troja filmen och på Mediakunskapen/produktionen gjorde jag och company ett radioprogram. Det var faktiskt riktigt roligt. Ibland måste man tänka "Det blir vad man gör det till.." Så det vart dunder. Dagen har dock vart lång och när jag kom hem bestämde jag och Carro för en långpromenad. Vi kollade även på Spårlöst.

Det var en tjej som letade efter sin pappa i Hawaii. Hon hade inte sett honom på ca 20 år. Tänk egentligen vilket otroligt tomrum just den här tjejen måste känna, vilket hon beskrev också. Tänk också vilken lycka och hur mycket blandade känslor som visar sig när man står öga mot öga med personen man letat efter. En relation som tappat så många år. Men å andra sidan, saknad är också en relation säger dem..kvar i något jag lämnat..Det går inte att leva ett liv i det förflutna


What would you do?


KINGS OF LEONHelgen har vart givande, rolig och chill. Igår var jag och Pontus taxi åt farmor och farfar som befann sig i Bärsta på fest. Efter vi hade skjutsat dit dem så åkte vi till Uppsala, käkade och handlade lite. Idag söndag, har precis vart och träffat Linda, och nu borde jag städa här hemma. Finns så mycket jag skulle kunna göra men jag orkar inte riktigt med allt. Får ta en sak i taget helt enkelt. Ciao

She got her own thing

Jag har suttit och kollat igenom min blogg. Läst lite och kollat bilder. Jag fick känslan av att jag verkade ganska nere förr, att allt inte riktigt var som det skulle. Mycket att jag ville flytta osv. Då slog det mig, tänk vad bra jag har det. Jag visste inte att jag skulle få det såhär bra. Som jag längtat efter att få flytta, så fick jag istället mitt hem för mig själv och nu mår jag bra. Riktigt bra. Solen har börjat titta fram lite också, en promenad lutar det åt för att bli lite pigg. Puss


Gamla saker som jag hittade i bloggen..

i got a micro-processor,
my mother hangs around.
she forgets that i can operate,
without her efforts now.
nobody can imagine,
My escape route from despair.En bild jag tog efter jag vart på fotokursen -07


I bresse med Pappa, Jossan & bröderna.

lek i photoshop, random i know

© Johanna Kaisäter


Godnatt Fredag.

Fredagen vart chill såklart. Hängt med Carro och vi har bland annat käkat pannacotta, så jävla gott det är. Men nu är jag trött och allmänt seg. Sängen känns välbehövd. Flisan sitter och jagar muspilen på skärmen nu också. Ser knappt vad jag skriver men får väl natta henne också kanske. Min lill Flisa..Sovande liten plutt.

Ny..


mitt klipp

Mitt klipp hade inget ljud upptäckte jag. Så då vart det inte lika roligt längre.
Tänkte försöka med en ny nu får se om det blir bättre.


you set my soul alight

Det är fredag. Det är chill. Jag är ledig. Det är skönt. Jag har väl inga direkta planer på hur min helg ser ut ännu. Jag är en chillare och tar dagen som den kommer. Det är så jag lever och det har funkat bra hittills. Men om man kanske skulle göra något ändå, en promenad kanske, plugg och lite tv. Eller bara lite tv kanske.. Ringa en vän kanske.. Hmm... Såg att Gran Torino hade premiär idag på bio också, kanske skulle vara något. Join?you learn to hate me


Chop me up


Ess..

Godkänt på matteprovet. Yes, I'm alive and kicking! Skolan har rullat på och jag är allmänt seg i kolan denna dag. Ska dra mig emot bussen snart. Hem ljuva hem. Imorgon är jag ledig, jag kunde inte älska det mer. Jag kom in på Grafisk Kommunikation också. Det här rockar verkligen. Plus att jag ska göra mina I-val också. Lutar mot Engelska B, Trafikkunskap, Bild och sen vet jag inte.. Foto kanske.. Aja vi får se. Trevlig kväll!
You can't walk the line..


No Name

Idag är det matteprov på schemat. Även engelska och multimedia. På det sistnämnda så ska vi göra våra I-val tillsammans med Larry, jag tror jag vet vad jag ska välja iaf. Vet mycket i sista sekund. Snart får jag skjuts till skolan också. See ya later!


R O C K A W A Y


!!


design..

I'll be right back


bortom allt annat

Imorse var det nog inte bara jag som kände vårkänslan inom mig. Nog för att det är slask men hellre det tycker jag. Matterepetition innan lunch och efter hade vi idrott. Jag som är väldigt less på just skolidrott och har alltid vart, hade med mig värsta tränings-outfiten, men som att det var värt det. Jag hade inte ens behövt konkat på den jobbiga väskan till skolan imorse, för vi hade djupavslappning. Fick höra på en kvinna som snackade sakta sakta, hon berättade hur avslappnad jag vart, ja faktum var att hon berättade mycket för mig. Intressant tänkte jag och slummrade till lite.

Om en timme ska jag och Ida göra oss klara för att dra över emot verkstadsvägen för att ta oss till Vallby och träna. Det är så att jag och Carro har börjat på hundkurs. Hon ska få hyffs på Kiizan och jag ska förbättra lite saker med Ida. Den lilla tanten blir så irriterad på andra hundar och kan föra sånt liv. Så tänkte försöka få bort det beteendet. På återseende läsare.


Idan och Kiizan. Sköna jyckar.


Här gick jag och Carrolejn i 6an.
Hängde i gallerian och tyckte att vi var jättetuffa.

RTV.


Haha. Uppgift i skolan, naaaajs..

t h i s i s p i c t u r e s

Ida har laserögon som vanligt. Flisan myser på sin vanliga plats.
Pontus, celican och mina fotspår
Mammas tavla.

1. Pappa var i Barcelona över helgen. 2. Jag och Flisan, morgon mysiga som vanligt.

IRONIC.

Haha måste bara säga. Vilket skämt det här är alltså. Går in på bloggen och förstår inte hur jag tänkte igår, visst fin fin. Men idag, usch vill ha nytt. Ni blir förvirrade och jag skrattar. Jag skrattar för mig själv för att jag aldrig kan vara nöjd med mina headers som det så fint heter. Jag tror att jag egentligen bara vill ha en enkel design, en design där det kanske står mitt namn och inget mer. Kanske någon bild. Kanske någon text som jag gillar. Eller något annat. Dock så kan jag förstå att de som läser min blogg inte riktigt förstår hur jag känner mig, varje gång jag gör en ny layout om jag kan kalla det så, så gör jag den för public, lite för mig själv också men mest för att andra ska se den och tycka att den är fin. Men som sagt, man ska ju skit i andra och lyssna på sig själv ibland. Så jag har hamnat i ett dilemma, men jag tror ändå att det sneglar åt att välja min väg. Nu börjar jag skratta igen, åt detta. Det är så komiskt.. Så typiskt Johanna Kaisäter.. Ha ha.. Trevlig kväll..


sweet sunday

¡Hola! Som ni ser har jag äntligen fått ideér för en ny design. Hoppas jag inte tröttnar snart igen.. Det är det värsta med att göra egna designer, att man tröttnar och måste ha ny design hela tiden. Mycket av det här hänger nog i sig ifrån lunarstorm tiden, jag gjorde om min presentation ett flertal gånger i veckan. Människan blir aldrig nöjd, ett poäng till den som fastställde det..

Imorgon måndag har vi svenska och då ska vi skriva ett debatt inlägg om hur en människa formas. Jag tycker det är intressant det där, att se hur vissa utvecklas annorlunda än andra. Vi fick hem ett häfte att läsa under helgen, där det är små texter som är tagna för att få ett smakprov på tex. boken de ursprungligen kommer ifrån. Vissa texter är bättre än andra i det här häftet, en del påminner faktiskt mig själv om när jag var liten, bra som dåligt. Nu efter mycket slit i photoshop så ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng. Vi hörs bloggen.


Uppsala: 2009-03-15

me myself & I


my mind...

Dagen har rullat på bra. Men nu är jag trött och jag har verkligen försökt att hitta ideér till en ny bloggdesign, men icke. Den finns inte där idag. Känns tråkigt, faktiskt. Dock är jag trött och min slemmiga hals kan dra dit pepparn växer..


H E A R T

Idag är en sån här dag då jag gärna hade suttit och fixat runt i Photoshop
och fixa fram någon ny design.. Men man kan ju inte få allt och nu bär det av till skolan.
Vi hörs sen.

Så det här är bara en tillfällig ombyggnadsdesign.

Oredigerade bilder.Jenny9 år idag.
Puss kusin.

welcome to the warHoppades på att våren skulle kika fram. Men istället kommer det ännu mera snö.
Hmmm... Idag fyller min kusin Jenny 9 år! Så vi ska åka och gratulera henne, kameran är med
så hoppas på lite bra bilder. Puss

Alla vägar leder till Bålsta!

Idag vart det ingen sovmorgon. Vi ska gå igenom I-valen i skolan nu klockan halv tio. Känns sådär att pallra sig upp klockan sju istället för tio. Men det är sånt man får ta. Måste ut och fota också känner jag, sen vill jag göra om här lite efter det, en lite ljusare blogg kanske inte vore helt fel när vi går emot ljusare tider. Så vi får väl se hur allt löser sig. See ya!

Min hals är förjävlig, den väckte mig klockan fem imorse..


How come I end up where I started..


"London, Pub & Robert Pattinson" Here we come!En vän är den som känner dig som du är,
förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit
och ändå, varsamt låter dig växa.

P R I D E


Stolthet är den mask vi skapar av våra fel.

090309


The human heart feels things the eyes cannot see and knows what the mind cannot understand.

in middleBest friends are like diamonds, precious and rare. False friends are like leaves, found everywhere.

7 mars.
 
 

15 step

Jag vet att det inte finns ord och att jag aldrig kommer att hitta de exakta orden för att kunna förklara mig. Ett ord skulle kunna vara älskar, att jag älskar att du finns omkring mig, att vi har kommit varandra närmare och att jag i hela mitt liv gått och saknat någon slags förebild som jag inte alltid kände fanns där för mig. Det kanske låter sorgsnare än vad det egentligen är, för i slutet av dagen så vet jag att du skulle göra allt för mig, bära mig genom eld och vatten. Blod är tjockare än vatten, vi är blodsband, bundna för livet.

Tillägnat Pappa ♥


Pappas bilder.Foton.

designGjorde klart Sarah's design idag.
Klicka här!

we do things that girls dont do.

 
Tjejerna bestämde träff på Idrottsvägen 2 ikväll.
Cilia hade med sig nyttiga cocosbollar och fruktsallad,
 medans jag hade laddat upp med cola, chips och dipp...

Bilderna tagna från den 14 november.
Feeeett fränt. Snyggaste bilderna.
Helt klart.

Last man on earth


"Älska dina fiender, det kommer att göra dem galna"

P. D. East


- - -


I wont die if you walk away, but I may not live.dreaming

SPRAY IT THERE© JK

me and my twin

 

red red wine


lick a like


S-s-s-ummer..


Broder Jakob på bild i Skokloster.

just right on time

Godmorgon Tisdag. Snart bär det av till skolan för matte och sedan konferens med rektor och övriga lärare. Efter det blir det simning och slutligen så avrundar jag dagen ihop med Carro i Vallby. Ciao


En solig februari-fredag!

Blogg.


Gjorde om Linda's blogg idag.
Spana lite om ni vill..
Klicka här

and when this street ends, i'll try again.. så kan vänner viska och löften brista ..

Nu är det måndag igen och det är dessutom en lång dag.
Men det kommer jag nog att klara ska ni se, det blir latch.
Imorgon börjar vi Carro! Yiha.

1 MARS 2OO9I olika toner.you can't play on broken strings


Att drömma om den du skulle önska att du var, är att ödsla bort den du är.

Det räcker med att vara sig själv.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött,
Försökt att vara allt på samma gång.
Så mycket man kan göra och borde och vill,
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
 Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag,
och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där,
och snart har man glömt vem man är.

Melissa Horn - Sen en tid tillbakasweet saturday!

Kvällen började som sagt på Basilico med god mat och en överrasknings-efterrätt från personalen. Efter det drog vi hem till mamma och träffade min cs-nötande bror som fick dampryck så fort man pratade med honom. Så jag och pontus kollade lite på tv, drack lite öl och cider och velade på om vi skulle dra förbi Fanny sen för att träffa lite folk och umgås. Men vi bestämde oss i alla fall för att dra dit så vi hoppade av i salnecke och gick sedan lite senare upp emot Eningböle tillsammans med Linda och Christian. Så natten spenderades där och det bjöds på mycket roligheter. Men nu blir det chill med Carro, Vi hörs.the cat.


RSS 2.0